Dégustation des amoureux

Dégustation des amoureux

De romantische wereld van rosé champagne

Wat kan u verwachten?

Een verfijnde degustatie-ervaring!
Rosé champagne, ook wel bekend als de 'champagne des amoureux’, heeft in de loop der jaren gestaag aan populariteit gewonnen, vergelijkbaar met de evolutie van wijnen. Vandaag de dag heeft bijna elke champagneproducent een rosévariant in het assortiment, gedreven door de grote vraag van fijnproevers.

Wat rosé champagne zo boeiend maakt, is niet alleen de prachtige roze kleur, variërend van lichtroze over zalm, frambozenroze naar diep amberroze, maar ook het unieke smaakpalet en productieproces dat elke variant karakteriseert. Er zijn assemblages, millésimés, Blanc de Blancs... ja, zelfs binnen rosé champagne bestaan er talloze nuances.

Welke champagnes proeft u tijdens de degustatie?

Bij onze Dégustation des Amoureux bieden wij u graag de kans om een rijk palet van verschillende rosé champagnes naast elkaar te proeven. U zult de subtiliteiten ontdekken van zowel een cru, een premier cru als een grand cru, en de diverse dosages verkennen, waarvan er ongetwijfeld één is die perfect bij uw smaak past.

Is rosé champagne enkel een dessertwijn? 

Hoewel dit vaak wordt beweerd, presenteren wij rosé champagnes die niet alleen heerlijk zijn bij desserts, maar ook als elegante begeleiding tijdens een verfijnd diner, en zelfs perfect passen als aperitief.

Dompel uzelf onder in de wereld van rosé champagne, waar passie en smaak samenkomen in elke sprankelende slok. Laat ons u begeleiden op een reis van liefde voor deze prachtige variëteit van champagne tijdens onze unieke degustatie-ervaring.

Praktische informatie

Tijdens de Dégustation des Amoureux presenteren wij 7 verschillende champagnes.

€390 per degustatie (maximaal 10 personen)

Het effectief aantal deelnemers bepaalt u zelf. 

Wenst u voor meer dan 10 personen een degustatie te organiseren, gelieve met ons contact op te willen nemen.

Wij brengen koeling, glazen, champagne … alles mee.

Inclusief 50 km verplaatsingskosten.

Inschrijven

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Bekijk de vorige updates

Blog

In de kijker

Contacteer Ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u nog vragen over één van onze formules of had u graag meer informatie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!