Degustaties

Degustaties

Onze champagne degustatie formules

Heeft u zin om een gezellig, sprankelend moment door te brengen met familie, vrienden of collega’s? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een bruisende avond of namiddag!

Waar halen we onze champagne?

Door de jaren heen leren we meer dan 60 champagneboeren kennen die we meermaals bezoeken, naast de grote champagnehuizen die uiteraard niet mogen ontbreken! Wanneer u weet dat elk champagnehuis minimaal 3 à 4 maar vaak tot wel 10 verschillende champagnes in het gamma heeft, dan kan u zich voorstellen dat het niet evident is een keuze te maken uit deze honderden champagnes…
Uiteindelijk slagen we erin een selectie te maken van een aantal champagnehuizen waardoor we in de mogelijkheid zijn om u mee te nemen op een champagnereis doorheen de wondere wereld van deze godendrank en zijn geheimen. 
De selectie bestaat hoofdzakelijk uit champagnehuizen die het etiket RM (Récoltant Manipulant) mogen dragen. Dit betekent dat de champagneboer het volledige proces van telen van de druiven tot de verkoop van een afgewerkte fles champagne in eigen beheer heeft. Samen met de champagneboeren zijn wij terecht fier op deze authenticiteit!

Deze champagnes zijn niet te koop in de grootwarenhuizen in België. Wij halen bovendien na de degustatie de champagne vers uit de kelder van het champagnehuis en verzekeren op deze manier de levering van een correct bewaarde en vervoerde champagne.

Kies uw formule

Graag stellen we u volgende champagne degustatie formules voor:

Une dégustation Tout au tour

Une dégustation Exceptionelle

Une dégustation Différente

Une dégustation des Amoureux

Une dégustation Sur Demande

Denkt u eraan om een teambuilding te organiseren onder de vorm van een champagne-degustatie of wenst u een teambuilding af te sluiten met een champagne-degustatie, neem dan zeker met ons contact op om samen de ideale formule uit te werken.

Dégustation Tout Au Tour

Tijdens deze degustatie krijgt u een rondreis doorheen de champagnestreek waarin we graag dieper ingaan op de streek, de wijngaarden, het productieproces, de champagneboer en het verhaal achter elke fles. We leren u met welke gerechten de champagne perfect in harmonie is. 

Dégustation Exceptionnelle

Tijdens de dégustation Exceptionelle krijgt u een gamma “exceptionele” champagnes gepresenteerd.
Met deze exceptionele champagnes gaat u ongetwijfeld scoren op een feestje, bij een speciale gelegenheid of als geschenk.

Dégustation Différente

Tijdens de dégustation Différente worden uw smaakpapillen extra getriggerd. Wie graag eens afwijkt van de klassieke champagnes komt hier zeker aan zijn trekken!

Dégustation Sur Demande

Wenst een combinatie van champagnes gekozen uit de verschillende formules, dan bespreken we dit graag met u.

Dégustation des Amoureux

Bij onze Dégustation des Amoureux bieden wij u graag de kans om een rijk palet van verschillende rosé champagnes naast elkaar te proeven.

Catering

Wenst u na of tijdens de degustatie te genieten van een hapje, kunnen we dit voor u voorzien.

Inschrijven

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Bekijk de vorige updates

Blog

In de kijker

Contacteer Ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u nog vragen over één van onze formules of had u graag meer informatie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!