Champagnedegustatie-diner

Champagnedegustatie-diner

Champagne en gastronomie...

Champagne: Zoveel meer dan een aperitief!

Het is algemeen bekend dat champagne een perfecte metgezel is om mee te toosten, maar wist u dat de mogelijkheden van bubbels veel verder reiken dan dat? Champagne is namelijk een uitstekende begeleider voor het hele diner, van begin tot eind.

Champagne en Foodpairing: Een perfect huwelijk

Champagne kent ontelbaar veel facetten. De diversiteit aan cru’s resulteert in een breed scala aan stijlen en smaken, die elk gerecht kunnen versterken. Belangrijk is om de
champagne in harmonie te laten samensmelten met de gerechten, zodat geen van beide de overhand krijgt.

Bij een gastronomisch diner, waarbij de gangen van licht naar zwaar gaan, volgt ook de begeleidende champagne deze evolutie. Wij zorgen ervoor dat de champagne en het gerecht elkaar aanvullen, zonder elkaar te overheersen.

Wat mag u verwachten?

Wij brengen de culinaire kunsten rechtstreeks naar u thuis. U wordt in een privé-setting verwend met een aperitief inclusief amuses gevolgd door een verfijnd gastronomisch diner, begeleid door uitzonderlijke champagnes van diverse champagnehuizen.

Ons assortiment omvat een divers palet aan smaken, variërend van verfijnde cuvées tot exclusieve millésimés. We werken nauw samen met gepassioneerde wijnboeren die op ambachtelijke wijze hun authentieke champagnes produceren. Bij onze boeren staat kwaliteit boven kwantiteit, wat onze champagnes echt uniek maakt. Elke fles is een zorgvuldig samengesteld meesterwerk, doordrenkt met geschiedenis en vakmanschap. Tijdens de degustatie leert u niet alleen de heerlijke champagne waarderen, maar komt u ook meer te weten over de geschiedenis, de productie en het unieke verhaal achter elke fles, en waarom de champagne perfect samengaat met het geserveerde gerecht.

Mario Holtzem neemt

het culinaire luik ter harte

‘A taste for more’

Ontdek de culinaire kunsten van Mario Holtzem! Deze veelzijdige "Mastercook of Belgium" creëert al bijna 40 jaar lang gastronomische hoogstandjes voor de meest diverse gezelschappen. Met inspiratie opgedaan bij gerenommeerde namen als Roger Souvereyns, Jacques Colemont en Luc Bellings, vertaalt Mario zijn diepgewortelde passie voor koken in creatieve en verrassende gerechten.
​​​​​​​

In zijn succesvolle gastronomisch restaurant “De Boote” heeft chef Holtzem zijn naam gevestigd. Later besloot hij een nieuwe koers te varen en zijn talenten te wijden aan het culinair verwennen van uiteenlopende groepen, van intieme tête-à-têtes tot grootse evenementen.

Met een vinger aan de pols van de laatste culinaire trends, weet Mario een gezonde en lichte keuken te presenteren die perfect aansluit op de wensen van zijn klanten.

Laat u meenemen op een culinaire reis waar innovatie en traditionele smaken hand in hand gaan, verzorgd door een ware meester in zijn vak. Chef Holtzem staat klaar om u en uw gasten te verbazen en te verwennen. Bereid u voor op een smaakervaring die u niet snel zult vergeten!
www.marioholtzem.be

Praktische informatie

De prijs is afhankelijk het gewenste aantal gangen en is inclusief de begeleidende champagnes van diverse champagnehuizen. Vraag vrijblijvend naar een offerte en geef je wensen door.

Minimaal 6 deelnemers.

Wij voorzien ‘bijna’ alles: champagneglazen, koeling, servies, bestek enz. en laten nadien uw keuken netjes achter.

Gelieve allergieën en/of intoleranties steeds tijdig door te geven, zodat wij hiermee rekening kunnen houden.

Inclusief 50 km verplaatsingskosten.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op deze unieke culinaire reis, waarbij champagne en gastronomie samensmelten tot een onvergetelijke ervaring.

Inschrijven

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Bekijk de vorige updates

Blog

In de kijker

Contacteer Ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u nog vragen over één van onze formules of had u graag meer informatie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!