Een nieuwe culinaire ervaring: Champagne-Degustatie-Diner aan huis of in uw bedrijf!


Een nieuwe dimensie van genieten

 Fines Bulles brengt u een exclusieve ervaring waarbij gastronomie en het genot van champagne samensmelten in het comfort van uw privé-setting. We introduceren met trots onze nieuwste service: champagne-degustatie-diners aan huis of in uw bedrijf. Dit concept combineert de verfijning van home-cooking met het plezier van een zorgvuldig samengestelde champagne-proeverij.

Fines Bulles en Mastercook Mario Holtzem slaan de handen in elkaar

Ontdek de culinaire kunsten van Mario Holtzem! Deze veelzijdige "Mastercook of Belgium®" creëert al bijna 40 jaar lang gastronomische hoogstandjes voor de meest diverse gezelschappen. Met inspiratie opgedaan bij gerenommeerde namen als Roger Souvereyns, Jacques Colemont en Luc Bellings, vertaalt Mario zijn diepgewortelde passie voor koken in creatieve en verrassende gerechten.

Onze champagne-degustatie-diners zijn een gastronomische reis, waarin elke gang wordt gepaard met een perfect bijpassende champagne. Van het aperitief tot en met het dessert, elke gang is gecreëerd om uw zintuigen te prikkelen en te verrassen.



Wat kunt u verwachten

  • Persoonlijke Chef en Champagne Expert:
    Onze chef-kok Mario bereidt een veelzijdig gastronomisch diner, terwijl wij elk gerecht begeleiden met een zorgvuldig geselecteerde champagne.
  • Aangepaste Menu's:
    Wij bieden diverse mogelijkheden die kunnen worden aangepast aan uw specifieke voorkeuren en dieetbeperkingen. Van luxe zeevruchten tot verfijnde vegetarische gerechten, elke keuze is een feest.
  • Educatieve Component:
    Terwijl u geniet van uw diner, geven wij u inzicht in de wereld van champagne, de geselecteerde cuvées en de kunst van het champagne pairings.
  • Nice to know:
    Wij vragen u enkel om te genieten, want u wordt volledig ontzorgd. Wij brengen alles mee en laten nadien uw keuken netjes achter!
 

Champagnedegustatie-diner | Fines Bulles

Laat je verleiden door een unieke culinaire ervaring. Ontdek meer over ons exclusieve gastronomisch champagne-degustatie-diner via deze link.

Voor wie?

Of u nu een intiem diner plant, een speciale gelegenheid viert met vrienden en familie, of een indrukwekkende zakelijke bijeenkomst organiseert, onze champagne-degustatie-diners zijn geschikt voor elke gelegenheid. Dit is uw kans om gasten te verwennen met een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Heeft u interesse, maar geen geschikte locatie? Laat het ons weten, dan helpen we u graag.

Bent u getriggerd?

Heeft u interesse in deze unieke gastronomische ervaring gecombineerd met verrukkelijke champagnes in een originele privé-setting bij u thuis of in uw bedrijf, neem dan contact met ons op via de website, e-mail of telefonisch voor meer info of om uw diner te plannen. Wij maken graag een offerte op maat voor u en uw gezelschap.

Contacteer ons

Ontdek hoe Fines Bulles met Mario Holtzem de kunst van champagne en gastronomie naar een hoger niveau tilt, allemaal in het comfort van uw eigen gekozen locatie. Wij garanderen u een ervaring die zowel verrijkend als buitengewoon plezierig zal zijn!

Met sprankelende groeten,

Annemie & Patrick                                                                                Mario Holtzem

Gecertificeerd MOOC-Champagne                                             Mastercook of Belgium®
Gecertificeerd reisleider Champagne-Ardenne                       A tast for more
Officieel importeur
Fines Bulles

Enjoy champagne responsibly! 

Wie zijn wij?

Leer meer over ons via deze link. Ontdek wie we zijn en hoe onze passie voor champagne is gegroeid!

ONTDEK MEER

 

Meest Recente Posts

Inschrijven

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Bekijk de vorige updates

Blog

In de kijker

Contacteer Ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u nog vragen over één van onze formules of had u graag meer informatie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!