Verken de diepten van champagne: Fines Bulles degustatieformules


Bij Fines Bulles geloven we dat elke champagneliefhebber een unieke ervaring verdient. Daarom bieden we verschillende champagnedegustaties aan, zodat je kunt kiezen welke het beste aansluit bij jouw smaak en voorkeuren. In elke formule worden 7 champagnes geserveerd.
En het beste nieuws? Nog tot 15 mei kan je genieten van 10% korting* op al onze formules.
Wat kan je verwachten?

Dégustation Tout au Tour

Neem deel aan een reis door de champagnestreek met onze Tout au Tour Degustatie. Ontdek de verschillende regio's en vergelijk ze door de verschillen in hun champagnes te proeven. We delen het verhaal achter elke fles en leggen belangrijke begrippen uit die onderdeel uitmaken van de basiskennis over champagne en zijn productie. We lichten graag de verschillen toe tussen de champagnes, maar de verschillen proeven is nog veel leuker!

Dégustation Différente

Voor wie graag eens afwijkt van de klassieke champagnes komt hier zeker aan zijn trekken. Champagnes gekenmerkt door een sterk uiteenlopend smaakpalet komen hier aan bod. Van champagnes met verschillende doseringen tot millésimés van een respectabel jaartal en champagnes gerijpt op houten vaten. Tijdens deze degustatie worden uw smaakpapillen extra getriggerd.

Dégustation Exceptionnelle

Geen dégustation exceptionnelle zonder exceptionele champagnes!  Bij onze dégustation exceptionelle presenteren we een selectie van hoogwaardige champagnes waarmee u ongetwijfeld gaat scoren op een feestje, bij een speciale gelegenheid of als geschenk. Deze champagnes zijn niet alleen exceptioneel van kwaliteit, maar zijn gebotteld in flessen die bijzonder en uniek zijn.

Dégustation des Amoureux

Zin in een verfijnde degustatie-ervaring? Dan raden we onze Dégustation des Amoureux aan!  Rosé champagne, ook wel bekend als de “champagne des amoureux", heeft in de loop der jaren gestaag aan populariteit gewonnen, vergelijkbaar met de evolutie van wijnen. Wij bieden u graag de kans om een rijk palet van verschillende rosé champagnes te proeven. U zult de subtiliteiten ontdekken van zowel een cru, premier cru als een grand cru rosé en de diverse dosages verkennen waarvan er ongetwijfeld één is die perfect bij uw smaak past.

Dégustation sur demande

Heb je al enige kennis van champagne en wil je inspraak hebben in de samenstelling van de degustatie? Dan maken we graag een degustatie op maat, afgestemd op jouw specifieke voorkeuren en wensen.

Degustaties | Fines Bulles

Heeft u zin om een gezellig, sprankelend moment door te brengen met familie, vrienden of collega’s? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een bruisende avond of namiddag!

 

Reserveren is eenvoudig via e-mail (contact@finesbulles.be), via het contactformulier op onze website of telefonisch (0496-896796). Op de dag van de degustatie zorgen wij voor alles, zodat jij zorgeloos kan genieten van een onvergetelijke ervaring.

Boek voor 15 mei en plan je degustatie voor 15 september!

Contacteer ons

Mis het niet!

Of je nu een beginnende champagneliefhebber bent of een doorgewinterde connaisseur, bij Fines Bulles is er voor ieder wat wils. Boek nu jouw degustatie naar keuze en geniet tot 15 mei van 10% korting*. Ontdek de wereld van champagne en laat je betoveren door de magie van Fines Bulles.

Moederdag komt eraan!

Op zoek naar het perfecte cadeau voor Moederdag? Geef een champagnedegustatie cadeau! 
En nog beter, profiteer van onze speciale aanbieding en ontvang 10% korting* op alle degustaties die vóór 15 mei worden geboekt. Maak van Moederdag een onvergetelijke ervaring met Fines Bulles. 

Met sprankelende groeten,

Annemie & Patrick

Gecertificeerd MOOC-Champagne
Gecertificeerd reisleider Champagne-Ardenne
Officieel importeur
Fines Bulles

Enjoy champagne responsibly! 

* niet van toepassing op catering

 

Galerij | Fines Bulles

Bekijk hoe een degustatie eraan toe gaat

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Inschrijven

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Bekijk de vorige updates

Blog

In de kijker

Contacteer Ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u nog vragen over één van onze formules of had u graag meer informatie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!