Exclusieve korting op champagnedegustaties - Laat deze kans niet voorbijgaan!


Bij Fines Bulles zijn we verheugd om een speciale aanbieding aan te kondigen die je niet mag missen! Wij bieden tijdelijk een exclusieve korting van 10% op al onze champagnedegustaties.. Het is een uitgelezen kans om jezelf, je vrienden, familie of collega's te trakteren op een unieke en verfijnde ervaring.

Zomers genot in het verschiet!

Boek je vóór 15 mei een degustatie bij Fines Bulles, ontvang je automatisch 10% korting* op de prijs van de gekozen formule. De degustatie kan doorgaan tot en met 15 september, dus je hebt ruimschoots de tijd om je degustatie te plannen en ervan te genieten. Waarom geen idyllische degustatie in uw tuin? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor een champagnedegustatie?

Tijdens onze degustaties nemen we je mee op een boeiende reis door de champagnestreek. Ons assortiment omvat een diversiteit aan smaken, variërend van verfijnde cuvées tot exclusieve millésimés. We werken nauw samen met gepassioneerde wijnboeren die op ambachtelijke wijze hun authentieke champagnes produceren. Bij onze boeren staat kwaliteit boven kwantiteit, wat onze champagnes echt uniek maakt. Elk fles is een meesterwerk op zich, zorgvuldig samengesteld en doordrenkt met geschiedenis en vakmanschap. U zult niet alleen genieten van heerlijke champagnes, maar ook meer te weten komen over de geschiedenis, de productie en het unieke verhaal achter elke fles. Het is een ideale gelegenheid om te ontspannen en waardevolle herinneringen te creëren, waar je nog lang van zult nagenieten!

Hoe werkt het?

Geen idee welke degustatie bij jou past? Bekijk onze website voor de verschillende formules of neem contact met ons op voor meer informatie en uitleg of een degustatie op maat.

Degustaties | Fines Bulles

Heeft u zin om een gezellig, sprankelend moment door te brengen met familie, vrienden of collega’s? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een bruisende avond of namiddag!

 

Reserveren is eenvoudig via e-mail (contact@finesbulles.be), via het contactformulier op onze website of telefonisch (0496-896796). Op de dag van de degustatie zorgen wij voor alles, zodat jij zorgeloos kan genieten van een onvergetelijke ervaring.

Contacteer ons

Reserveer vandaag nog

Wacht niet langer en profiteer van deze exclusieve aanbieding. Neem vandaag nog contact met ons op om je degustatie te reserveren en je korting te claimen. We kijken ernaar uit om je te verwennen.

Met sprankelende groeten,

Annemie & Patrick

Gecertificeerd MOOC-Champagne
Gecertificeerd reisleider Champagne-Ardenne
Officieel importeur
Fines Bulles

Enjoy champagne responsibly! 

* niet van toepassing op catering

 

Galerij | Fines Bulles

Bekijk hoe een degustatie eraan toe gaat

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Inschrijven

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Bekijk de vorige updates

Blog

In de kijker

Contacteer Ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u nog vragen over één van onze formules of had u graag meer informatie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!